My Roommate is a Detective (2020)

Jelölés (9)
BezárásPlease login

36 részes (befejezett)

A történet a 1920-as évek közepén játszódik. Egy leleményes fiatal rendőr, Qiao Chu Sheng egy brutális, de fondorlatos gyilkos nyomában van. Felismerve, hogy a rendőrség nek szüksége lesz egy kis extra segítséget ebben a nehéz ügyben, úgy dönt, hogy létrehoz egy elit bűnüldöző nyomozó csapatot. Elkap egy fiatalembert, aki nemrég tért vissza Angliából, ő Lu Yao. Qiao Chu Sheng rájön, hogy Lu Yao figyelemre méltó logikával rendelkezik és ragyogó elme, – ezért úgy véli, tudna segíteni kinyomozni ezt a nehéz esetet. Hogy lekerekítse a csapatot, Bai You Ning, egy fiatal riporternő segítségét kéri egy napilaptól. A szabad gondolkodású, független fiatal nőben erős az igazságérzet – fogadalmat tesz, hogy segít elkapni a gyilkost. A kis nyomozó csapat triót alkot, ami nyugtalanító és furcsa gyilkossági esetek megoldására specializálódik.

Szereplők

4 gondolatokat “My Roommate is a Detective (2020)

  1. Sziasztok! Sajnos a 15. résztől nem lehet tovább nézni a sorozatot, “sérült fájl” feliratot ír ki. Ez egy jó sorozat, jó szereplőkkel. Szeretném végignézni, kérlek nézzetek utána a hibának.
    Köszönöm szépen.

  2. Sziasztok! Ez egy nagyszerű sorozat, tetszett a történet, a karakterek, és kedvelem a korszakot is amelyben játszódik. HU YI TIAN-t több szerepben is láttam már, ez a karakter kifejezetten jól állt neki. 🙂 Köszönöm szépen a fordítást! <3

Vélemény, hozzászólás?

Fel