Ace Troops (2021)

Jelölés (7)
BezárásPlease login

40 részes (befejezett)

Gao Liangot és Gu Yi Ye-t ugyanabba az egységbe toborozzák, és a besorozás első napján akcióba lendülnek. Karrierjük „rossz lábon” indul, még akkor is, ha bátorságuk kétségtelen, és mindketten más-más hátterűek, így eltérő személyiséggel rendelkeznek. Bár szerelmi vetélytársak, a seregben is versenytársak, harcostársakként vigyáznak egymásra. Az idő múlásával életük állandó megpróbáltatásokon megy keresztül, és nehéz döntések meghozatalára kényszerítik őket, miközben előre haladnak. Ez a fiatal hősök története, akiknek valamikor nagy álmaik voltak, és akik csaknem négy évtizeden keresztül fejlődtek és igyekeztek hősi Ász csapatokká válni.

Szereplők

13 gondolatokat “Ace Troops (2021)

  1. Kedves fordító. Köszönöm a kitartó munkádat igazad volt nem egyszerű az ilyen filmeket fordítani,de nagyon jól bele jöttél nem karolnád fel véletlenül ezt a sorozatot is:Operation Special Warfare??köszönöm

  2. Kedves fordító! Szeretnék érdeklődni mikor folytatód a sorozatot? Tudom hogy nyár van és neked is kell a pihenés de remélem nem hagyod félbe. Valami biztató infót légyszíves?? ???

  3. Köszönöm a sorozat fordítását, most kekzdtem el nézni, de jelezni szeretném, hogy a videás első rész nem jó helyre “mutat” – másik sorozat töltődik be.
    További jó munkát kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Fel