The Mystic Nine (2016)

Jelölés (6)
BezárásPlease login

48 részes (befejezett )

A forradalom idején Changsha városa kilenc, a „Kilenc Öreg Kapu” vagy másképpen a „Misztikus Kilenc” klán néven ismert családok védelmét élvezi. A hihetetlenül erős családok teljes hatalommal rendelkeznek minden és mindenki felett Changsha városában.

1933-ban, egy misztikus szerelvény érkezik Changsha vasútállomására. A Kilenc Kapu vezetője, Zhang Qishan (William Chan), aki egyben Changsha vasútállomásának katonai parancsnoka is, nyomozni kezd Qi Tiezui-val (Ying Haoming). Vizsgálódásuk során felfedeznek egy rendkívül titokzatos bányát Changsha város közvetlen közelében. Hogy megfejthessék a bánya rejtélyét, igénybe veszik Er Yuehong (Zhang Yixing), egy híres operaénekes segítségét, aki egy régész család sarja. Er Ye eleinte visszautasítja a segítséget, mivel felesége, Ya Tou (Crystal Yuan) halálos beteg. Azért, hogy előállíthassa a számára szükséges gyógyszereket, Fo Ye Pekingbe utazik Er Ye, Ba Ye és Ya Tou társaságában, ahol találkoznak a hotel fiatal tulajdonosnőjével, Yin Xinyue-vel. Ők öten később visszatérnek Changsha-ba, és rájönnek, hogy a bánya rejtélye hogyan kapcsolódik a családok történetéhez és a japánok Changsha ellen szőtt gonosz terveihez.

Szereplők

3 gondolatokat “The Mystic Nine (2016)

  1. Nagyon szépen köszönöm, hogy forditjátok ezt a sorozatot is. Az alső amit láttam magyar felirattal az a Lost Tomb 1 évada. A második is forditás alatt van, de eddig sajnos csak a 8 részig. Ha jól tudom a Lost Tomb 3 évadát most forgatják. Majd jött a Sand Sea amit imádok minden éjszakás műszakban megnézem. És rábukkantam a Youtuben erre és azóta szeretném megnézni. Millió hála nektek érte. Akik munka mellett/tanulás mellett forditjátok nekünk a rengeteg sorozatott/filmet❤❤❤

Vélemény, hozzászólás?

Fel