Love Mechanics (2022)

5
0
Jelölés (86)

10 részes (befejezett)

Mark szerelmes Vee barátjába, Bar-ba. Bar viszont mást szeret és visszautasítja Mark-ot. Viszont a sors kiszámíthatatlan és Vee eltölt egy éjszakát Mark-kal. Bár Vee-nek már van barátnője, akibe szerelmes. Vajon hogy alakul a srácok sorsa?

Szereplők

20 gondolatokat “Love Mechanics (2022)

  1. Nem hiszem el!!!
    Sokadszorra nézem, és még mindig úgy, mintha először látnám.
    Kétség sem fér hozzá, nagyon szeretem őket.
    Ez egy örök darad, nagyon jó színészekkel.

  2. Imádtam őket a sorozatukkal együtt. Az ilyen és hasonló Bl-ek a nyerők nálam. Aranyosak, csetlő botlók, néhol félszegek, esetenként viszont nagyon is talpraesettek tudnak lenni, harcolni is akár a szerelmükért, és iszonyatosan jól működött a kémia is közöttük. Nagyon köszönöm a fordítását, a rááldozott időtöket, munkátokat.:)

  3. Köszönöm a fordítást, élvezettel néztem ezt a sorozatot. A “szokásos” fordulatok, mégis számomra többet mutatott ez a sorozat, mint néhány mostanában látott – a két színész remek volt együtt és egyébként is elolvadok attól, amikor valaki ennyire képes szeretni a másikat. Hálás vagyok, hogy a ti segítségetekkel nem kellett az angol felirattal vacakolnom. Értem azt is, de csak nehezen és az elrontja az élményt – szóval, még egyszer köszönöm 🙂

Fel