Tervezett – LGBTQ+ sorozatok/filmek

Century of Love (2024) /Thai/

Amikor az, aki visszatér, nem az, mint akire számítottál.

Várható megjelenés:
2024. július

Bad Guy My Boss /Thai/

Pat titkárként őrizgeti álmait, és főnöke szívét. Számára a munkahely több, mint ahol dolgozik. Titkárként ő a védőbástyája Ariesnek, a cégvezetőnek. Ügyel a vállalat dolgaira, és a főnöke magánéletére, miközben titokban szerelmet dédelget iránta. A féltékenység ismeretlen érzés volt Pat számára, egészen egy titokzatos "eseményig", ami gyökeresen megváltoztatja a kapcsolatukat. A reménytelen szerelmet megunva Pat felmond. Nem bírja tovább a titkos vágyak és a valóság közti feszültséget. De vajon mi történik, ha a főnök nem hagyja őt távozni? Pat marad, és ezzel egy virágzó irodalmi románc veszi kezdetét a kegyetlen üzleti háború között. Vajon a szenvedély elég erős ahhoz, hogy túllépjen a társadalmi különbségeken és a munkahelyi hierarchián? A sorozat nem csupán egy szerelmi történet. Tekintély harc, játék az irodai falak mögött, ahol a vágyakozás és a kötelesség összecsap. Készülj fel a meglepetésekre, a fordulatokra és a forró pillanatokra, amelyek megkérdőjeleznek mindent, amit a szerelemről és a munkahelyi etikettről gondoltál.

Várható megjelenés:
Nincs infó

Takara no Vidro /Japán/

Taishin elhagyta szülővárosát, Fukuokát, hogy Tokióban újra találkozhasson Takarával, az ismeretlen fiúval, aki egy évvel ezelőtt a bánatában vigasztalta őt. Végre lehetősége nyílik kifejezni háláját neki az egyetemen, ám a fiú meglepően hűvös fogadtatásban részesíti. Taishin azonban eltökélt, nem hagyja magát elriasztani. Kitartóan közelít Takarához, aki egyre jobban elbűvölődik Taishin őszinte és határozott tekintetétől. A Tokiói Találkozás egy édes történet titkos fájdalmakról, megbecsült pillanatokról, és a szerelem kibontakozásáról. Vajon miért zárkózik el Takara? És vajon Taishin őszintesége elég lesz ahhoz, hogy áttörjön a falakon, amelyek Takara szívét körülveszik? Kísérjük el Taishint és Takarát Tokió izgalmas forgatagába, ahol a múlt titkai kibontakoznak, és a jövő ígéretesnek tűnik.

Várható megjelenés: 2024. július 01.

Pluto /Thai/ (GL)

Ai-oon mindig is Ob-oom árnyékában élt. Ikertestvére sikeres, kedvelt, míg ő csalódás. Kettejük között nincs igazi kapcsolat. Ob-oom esküvőjének éjszakáján meglepetésszerű kéréssel fordul Ai-oonhoz. A nászútra utazó nő egy titkot hagy hátra: titokzatos szerelmét, Mayt, akivel nem szakított. Arra kéri a húgát, hogy szakítson helyette. A nászéjszakát követő reggelen szörnyű hír érkezik. Tragikus baleset történik: Paul, az ifjú férj életét veszti, Ob-oom pedig kómába esik. Ai-oon úgy dönt, teljesíti nővére kérését. A feladat azonban sokkal nehezebbnek bizonyul, mint gondolta. May ugyanis vak, és ami még meglepőbb, nő. Ai-oon nem készült fel erre a helyzetre. Feszültséggel teli dráma a családi kötelékek bonyolultságáról, a titkok terhéről és a váratlan fordulatokról. Kövesse Ai-oont, ahogy szembe kell néznie nemcsak May-el, hanem saját magával és nővére eltitkolt világával.

Várható megjelenés: Nincs infó

The Only One /Taiwan/

Sheng Wang nem szerette a bemutatkozásokat. Áthelyezése után a gimnázium első napján gúnyos mosoly játszott az ajkán, miközben átvizsgálta az ismeretlen területet. Tudta, hogy a baj a legjobb módja annak, hogy felfigyeljenek rá. És a baj Jiang Tian formájában jött. De azon az éjszakán minden megváltozott. Testvérek lettek. Eleinte tűz és víz voltak, de lassan kialakult egy ritmus. Az ütések játékos lökésekké, a rivalizálás pedig heves védelmezéssé változott. Felépítették a világukat az iskola falai között, egy olyan világot, ahol mindig ott voltak egymásnak. De ahogy közeledett a végső vizsga időszaka, csendes félelem ült meg rajtuk. Milyen lesz az életük, ha nem lesznek egymás mellett?

Várható megjelenés: Nincs információ

Partner in Crime /Thai/

A hatalom és a szenvedély veszélyes játszmájába csöppenünk, ahol a bírói pulpitus előtt és mögött is forrong a feszültség. Két ambiciózus ügyvéd történetét kísérhetjük végig, akik meggondolatlanul belegabalyodnak a becsvágy, a vágy és a titkolózás játékába.

Várható megjelenés: Nincs információ

Drama Special Season 14: TV Cinema - Behind the Shadows /Korea/

A Joseon-dinasztia merev társadalmi normái között három barát története bontakozik ki. Yoon Ho, Jae Woon és Seol vidám gyerekként szaladgáltak együtt, de a serdülőkor kapujában, a beavatás előtt állva a szoros barátság bonyolultabbá válik. Yoon Ho szíve hevesen ver, egy olyan érzést fedez fel magában, amit senkivel sem oszthat meg. Első szerelme megszületik egy olyan világban, ahol a kimondatlan szavak súlya a legnehezebb teher. Egy megragadó történet a tiltott szerelemről, a titkok hálójáról és a barátság erejéről. Yoon Ho vajon ki meri-e vallani érzéseit? Jae Woon és Seol hogyan viszonyulnak barátjuk szerelméhez? A titkok fenyegetik szoros barátságukat, vagy éppen ez menti meg őket a zárt társadalom elítélésétől? Nem csupán egy szerelmi történet, hanem egy lenyűgöző utazás a Joseon-korszak társadalmi normáinak árnyékában. Olyan kérdéseket vet fel, mint a szabadságvágy, az önfelfedezés és a szerelem ereje, amely képes mindent megkérdőjelezni. Készülj fel a finom érzelmekre, a fordulatokra és a megrázó döntésekre ebben a történelmi romantikus drámában.

Várható megjelenés: 2023. december 09.

Heart by Heart / Thai/

Két fiatal fiú tiszta szíve örök barátságot fogadott egymásnak. Az esküjük, hogy örökké együtt maradnak, tragikus módon, kegyetlen búcsú nélkül tört meg. De a sorsnak más tervei voltak. Egy csoda folytán a fiúk szívének egyike visszatalál jogos tulajdonosához. A kérdés az, hogy ezúttal a szív emlékezete, vagy a sors különös fonala táplálja majd a szerelmet? Az Összekapcsolt Szívek egy olyan történet, melyben egyetlen szív válik a viszontlátás, a szerelem, az áldozatvállalás, a megbocsátás, az öröm és a bánat hordozójává, mely végül minden érintett szívét békével tölti el. Készülj fel egy érzelmes és fordulatos mesére, melyben a múlt, a jelen és a jövő összefonódik, hogy megmutassa az igaz szerelem erejét.

Várható megjelenés: Nincs infó

Dear Kitakyushu / Thai, Japán/

Egy megható filmtörténet, melynek főszereplője, egy thaiföldi üzletember, aki Japánba utazik egy munkautazásra. A kíméletlen üzleti világ forgatagában váratlanul rátalál a szerelemre, méghozzá egy helyi férfiban.

Várható megjelenés: 2023. december 14.

Boy Never Smiles / Thai/Várható megjelenés: Nincs infó

My Lucky Cat / Thai/

A fiatal üzletember találkozik egy új feltörekvő csillaggal. Azonban egy örökség felbukkanása mindent felkavar. DuJphech és Mochi egy hajszába keverednek, ahol a tét nem más, mint a titokzatos örökség megóvása. Azonban ennek az egyetlen módja, ha azt mondják az embereknek, hogy együtt vannak.

Várható megjelenés: Nincs infó

The Heart Killers / Thai/

Kant, a tehetséges tetoválóművész különös megbízást kap a rendőrségtől: segítsen feltárni a várost terrorizáló, titokzatos üzletemberek, és politikusok elleni sorozatgyilkosságokat. Hamarosan nyomra bukkan: két testvér, Fadel és Bison állhat a hátborzongató ügy mögött. De van egy csavar: a halálos angyalok nappal egy népszerű éttermet vezetnek. A nyomozás mélyére ásva Kant váratlanul beleszeret a sármos Bisonba. Közben Fadel, egy autószerelő, Style hálójába kerül. A szerelmi szál és a véres titkok összekuszálódnak, Kant pedig a tűz közelébe kerül. Képes lesz Kant elválasztani a vágyat a kötelességtől, miközben a gyilkos testvérpár árnyékában táncol? A Szerelem Árnyékában egy adrenalinfröccsöt adó krimi, ahol a forró tetoválótű, és a szenvedélyes szerelem feszültséggel ötvöződik. Vajon melyik győz a végén: a szerelem, vagy az igazság?

Várható megjelenés: Nincs infó

Perfect10 Liners / Thai/Várható megjelenés: Nincs infó

Happy Ending / Thai/Várható megjelenés: Nincs infó

Fourever You Project / Thai/

Négy lelkes másodéves orvostanhallgató, akik már megkóstolták az anatómia kihívásait, a hírhedt "sziklafal" melletti szünetükben összefutnak négy fiatalabb évfolyamtársukkal. A "sziklafal" – az egyetem legendás boncasztalának beceneve – több, mint egyszerű tárgy számukra. Titkos kifogások, álmatlan éjszakák és titokban megosztott szorongások emléke fűződik hozzá. A találkozás váratlan fordulatot vesz, ahogy a különböző személyiségek összeütköznek. Vajon a közös cél, az orvosi diploma megszerzése lesz az összekötő kapocs, vagy a fiatalok titkai és vágyai kibogozása izgalmas kalandokhoz vezet? A szoros együttműködés és a kibontakozó barátságok árnyékában vajon fellobbanhat a szerelem is az egyetem szigorú falai között?

Várható megjelenés: Nincs infó

Sweet Tooth, Good Dentist / Thai/Várható megjelenés: Nincs infó

First Love Again / Korea/

Yeon Seok, a népszerű webnovellista egy ősi titkot őriz. Háromszáz éve járja a Földet, egyetlen cél vezérli: újra találkozni élete első szerelmével. Jeong Ha Yeon, a nő, akiért szíve még mindig lángol, váratlanul felbukkan az életében – de nem nőként, hanem egy 25 éves férfiként. Yeon Seok sosem gondolta volna, hogy szerelme ilyen formában tér vissza. Először elutasítja Ha Yeont, a meglepetés és a sokk túl erős. Ám a sors fintora, hogy Ha Yeon Yeon Seok szerkesztője lesz a Sin Bi Kiadónál. Így a férfi nem menekülhet a múlt elől. A közös munka során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és kibontakozik közöttük egy különleges kapcsolat. Yeon Seok tudja, hogy a szerelem lehetetlennek tűnik. Vajon le tudja győzni a múltbéli fájdalmait, és elfogadja Ha Yeont olyannak, amilyen? Vagy a háromszáz év terhe örökre elválasztja őket egymástól? Ez a webtoon tele van fordulatokkal, érzelmekkel és az időtlenség misztikumával. Elkísérhetjük Yeon Seokot a múlt és a jelen összefonódó ösvényein, ahol a szerelem új értelmet nyerhet.

Várható megjelenés: 2022. február 10.

Meet You at the Blossom /Taiwan/

A Jiangnan régióban a gazdag Jin család fia, Jin Xiaobao váratlanul beleszeret egy jeges szépségbe, Huai'enbe. Jin Xiaobao kedves és nagylelkű természete a nem éppen lenyűgöző külseje ellenére is megfelelő partnerré teszi őt, még egy császár lánya számára is. A sikertelen házassági ajánlatokkal küszködve Jin Xiaobao rábukkan Huai'enre, aki látszólag egy tündér, és feleségének nyilvánítja. Huai'en titokzatos múltja és ellenségei azonban hamarosan felbukkanak. Egy veszélyes és sötét éjszaka során támadás éri, és elkábítják. Egy csavarral Jin Xiaobao, aki lelkesen játssza a hőst, a megmentésére siet, csakhogy állítólagos "felesége" legyőzi és elcsábítja.

Várható megjelenés: 2024. 3. negyedév

Tin Tem Jai (2023) /Thai/

Tin titokban mindig is szerelmes volt Phi Park-ba, Phavinee néni fiába, aki egy környékbeli pékség tulajdonosa. Park egy egyszerű srác, akitől bármit megkérdezhet, amit csak akar. De amikor elhívják egy randira... A válasz az, hogy "Meg foglak rúgni!"..

Várható megjelenés: 2023. február 27.

Midnight Love (2023) /Thai/

N'Content, egy filmvállalat tulajdonosának fia beleszeret P'Cop-ba, egy jóképű srácba, aki biztonsági őrként keres állást. Bár társadalmi státuszuk és szerepük is különbözik, hamarosan megismerik egymást, és felejthetetlen barátság veszi kezdetét.

Várható megjelenés: 2023. április 12.

Wuju Bakery /Korea/

Nehézségek után ehy kisvárosban újranyitott egy pékség, mely értékes emlékeket őriz. A megnyitó ünnepség előtt lezuhan egy űrhajó, és a pékség tönkremegy... Az idegen és a jóképű főnök kaotikus együttélése elkezdődik. Ezzel egy időben kiderül, hogy azok az idegenek, akik a város különböző részein rejtőzködnek, keresik őket..

Várható megjelenés: 2024. nyara

Kiseki Chapter 1 (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: *** KÉRDÉSES, hogy egyáltalán lesz-e ***

High Demand (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: 2024. március 23.

Love Sick (2024) /Thai/

Phun-nak van barátnője, de az apja azt akarja, hogy az egyik barátja lányával járjon. Phun kishúga, Pang, megszállottan imádja a BL-t. Phun-nak el kell hitetni Pang-al, hogy pasija van, hogy a húga meg tudja győzni az apjukat, ne kelljen randiznia a barátja lányával. Ezért megkéri Noh-t, hogy legyen az áll-pasija, cserébe segít Noh-nak a Zenei klubhoz pénz alapot szerezni. Azonban a két 17 éves fiú végül egymásba szeretnek, az együtt töltött idő alatt.

Várható megjelenés: 2024. július 06.

Boyy of God /Thai/

Srisaket-ben Man edző a Maitree Gospel Templom vezetője és gondnoka, aki a szülei halála után vette át a gyülekezetet. A gyülekezetben betöltött vezetői szerepe mellett Man testnevelő tanár a helyi középiskolában, és vízilabdaklubot alapított, amely kizárólag keresztényekből áll. A klub tagjai Sawan, Champ, Touch, Poo, Yot, Petch, Kob, Me, Tao, Kem, Sun és az új tag Lert. Cha, az iskola öregdiákja is segít az edzésben és a templomban.

Várható megjelenés: Nincs információ

Hidamari ga Kikoeru /Japán/

Mi történik, ha a csendes világodba berobban egy vakmerő srác, aki színessé varázsolja az egyetemi hétköznapokat? Sugihara Kohei halláscsökkenése miatt inkább a háttérbe húzódik, magányosan sodródva az egyetemi életben. Egy ebédmegosztás azonban összehozza Sagawa Taichival, aki azzal viszonozza a kedvességet, hogy segítségként jegyzetelésbe kezd Taichi Kohei számára.
De vajon csak ennyiről szól ez a különös barátság?

Várható megjelenés: 2024. június 24.

Jump /Thai/

Felnőtté válás története barátságról, szerelemről, reményről, hibákról, hátba támadásról és versengésről.

Várható megjelenés: Nincs információ

Red Peafowl /Thai/

Lu Yi Peng kitüntetéssel végzett a Hongkongi Királyi Rendőrkadét Iskolában. Első szolgálati évében számos eredményt ért el. A küldetés mögött azonban, amely hírnevet szerzett neki, van valami rejtegetnivalója.Egy pszichopata maffiózó, aki Hong Kong Que-nek - szó szerint Vörös Pávának - nevezi magát, szívesen nézi Yi Peng combján lévő vörös pávás sebhelyet, amely annak az egy küldetésnek az ajándéka. Egy furcsa drog hatására kiváltott érzésváltozással testi kapcsolatra kényszerítette, amit Yi Peng nem mert elmondani senkinek. Nem tudja, honnan származik ez a karma, de Yi Peng minden alkalommal veszít Hong Kong Que ellen. Megfogadja azonban, hogy egy nap rács mögé juttatja a férfit..

Várható megjelenés: Nincs információ

The Next Prince (2024) /Thai/

Az Emmaly nemzet a bőségéről ismert, mind szárazföldön, mind vízen. Emmaly-t monarchia irányítja, öt régióra és vezetőre oszlik. A királyi törvények szerint minden régiónak egy örököst kell küldenie a versenyre, hogy uralkodóvá válhasson. A győztes örökös apja lesz Emmaly új királya.Ez a történet az Atsawathewathin királyi család trónörökösét és örökösét, Khanin-t és királyi testőrét, Charan Phithakdhevá-t követi, akinek családja évtizedek óta az Atsawathewathin királyi testőrségét képezi. Khanin messze van Emmaly-tól, nem érdekli a trónfoglalás. Charan-nak, mint királyi testőrnek az a feladata, hogy visszahozza Khanin-t az országba.

Várható megjelenés: Nincs informácó

Jack and Joker (2024) /Thai/

Az Emmaly nemzet a bőségéről ismert, mind szárazföldön, mind vízen. Emmaly-t monarchia irányítja, öt régióra és vezetőre oszlik. A királyi törvények szerint minden régiónak egy örököst kell küldenie a versenyre, hogy uralkodóvá válhasson. A győztes örökös apja lesz Emmaly új királya.

Várható megjelenés: Nincs informácó

Cinderella Boys /Vietnam/

.

Várható megjelenés: Nincs információ

Wish Me Luck /Thai/

A film egy növekvő szerelmet követ nyomon, és a reklámiparra összpontosít. A "Kívánj szerencsét" a védelemről szól.A 21 éves Rak-nak a kezében van a lehetőség, hogy belépjen a reklámiparba. Khun Chai, egy nagyvállalat vezérigazgatója és a következő vezetője. Amellett, hogy Rak-nak segítenie kell Khun Chai-nak különböző termékek reklámjait kitalálni, az ő oldalára kell állnia a riválisaik téglájának felkutatásában, akik beférkőztek a vállalatba.A főnök és az ideiglenes alkalmazott közötti érzelmek lassan kezdenek elmélyülni. A kötelező feladatok azonban előbbre valóak, mint a szívügyek..

Várható megjelenés: Nincs információ

Lovely Addict (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: *** KÉRDÉSES, hogy egyáltalán lesz-e ***

Lover Merman /Thai/

A huszonnyolc éves Phu Phurit Bangkokból egy szigetre költözik, hogy közeli barátjával, Phana-val, nyissanak egy tengeri témájú bárt. A huszonöt éves kora óta árva, Nawa a Full and a Half laza pultosa, és nem mellesleg egy sellő.

Várható megjelenés: Nincs információ

Love Upon a Time /Thai/

Nakhun egy huszonéves diák, aki nem hisz babonákban. Egy nap a sors megtréfálja, és közel négyszáz évet utazik vissza az Ayutthaya Királyságba. Összetévesztik egy eltűnt személlyel ezért Nakhun felveszi Klao személyazonosságát, és megpróbálja megfejteni a héttérben húzódó rejtélyeket, miközben keresi a hazavezető utat. Phop nem hiszi el, hogy Nakhun az általa ismert öccse, Klao, ezért szemmel tartja őt.

Várható megjelenés: Nincs információ

Love Puzzle /Thai/

Pleng Bangkokba megy továbbtanulni egy közeli barátjával. Megérkezésük estéjén kimennek, és találkoznak egy idegennel, aki kihívja őket egy snooker-játékra. Pleng-et átverik, és pohárról pohárra egymás után fizet vesztesként. Pleng és az idegenbe végül egy hotelszobában köt ki. Reggelre azonban az idegen eltűnik és visszafizette az italok árát. A mérnöki kar beavatásának napján Pleng döbbenten látja, hogy az idegen, akivel az éjszakát töltötte, egy Prai nevű, hűvös végzős. És elkezdődik az a folyamat, hogy a barátai és a különböző karok végzősei segítségével ráhajt.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Theory Series /Thai/

Három különböző történet a szerelemről alkotott véleményekről.1) Egy Konprod nevű diák első látásra beleszeret seniorjába, Rahat-ba. Megpróbál udvarolni neki. Sok akadály vár rá, vajon képes lesz megküzdeni Rahat iránti szerelmével?2) Tawan hisz a végzetben. Egy nap a könyvesboltban találkozik egy félénk sráccal, Metht-el. Ahogy teltek a napok, háromszor találkozott vele különböző forgatókönyvek szerint. Mi fog történni, ha ez a két férfi már nem lesz többé idegen?3) Thai számára a boldogság abban rejlik, hogy önmaga lehet. Ha nem talál valakit, aki alkalmazkodni tud hozzá, akkor jobb, ha egyedül marad. Mi fog történni, ha megtalálja Prabo-t, a másik felét?.

Várható megjelenés: Nincs információ

Eccentric Romance /Korea/

Min Woo és Sung Hoon 10 éve barátok. Rejtegetik egymás elől az érzéseiket, ami több mint barátság. Ugyanarra az egyetemre járnak, és együtt veszik fel az alapvető bölcsészeti órákat. Miután hallottak a városban nemrég történt gyilkosságról, megjelent egy Jin Wook nevű férfi. Ki lehet a tettes?.

Várható megjelenés: Nincs információ

Fel