Wish You the Movie (2021)

1
0
Jelölés (20)
BezárásPlease login

Film

A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg legjobb barátja, Choi Min Sung rögzíti fellépéseit és feltölti a YouTube-ra. Egyikük sem tudja, hogy az In Soo előadásai olyan emberek figyelmét keltették fel, akik örökre megváltoztathatják a fiatal zenész életét.
Egy nagy lemez-társaságnál dolgozó billentyűs, Yoon Sang Yi mindig új tehetségeket keres. Miután belebotlott In Soo videóiba, Sang Yi az énekes egyik legnagyobb rajongója lett. Meggyőződve arról, hogy Soo nagyot hozhat, javasolja, hogy a fiatal művész csatlakozzon cége újonc felfedező projektjéhez. Látva ezt a lehetőséget ebben a meghívásban In Soo elfogadja az ajánlatot, és hamarosan a cég rezidenciájába költözik Sang Yivel.
Amint a kettő együtt él és dolgozik, kapcsolatuk növekszik és lassan új érzések kezdenek kivirágozni. Sajnos, ahogy növekszik az érzésük, az akadályok is növekednek. Vajon az Soo és a Sang Yi képes lesz-e megtalálni a módját az előttük álló megpróbáltatások legyőzésére, vagy elhalványul a szerelmük, mielőtt valaha is esélyük lenne a teljes virágzásra?

Fel