The Miracle of Teddy Bear (2022)

Jelölés (26)
BezárásPlease login

16 részes (befejezett)

Tofu egy hatalmas fehér plüssmaci aki tíz éve Nat társa. Nem egy közönséges plüssmaci, mivel képes kommunikálni más tárgyakkal a házban. Egy nap Nat tudta nélkül csodával határos módon egy fiúvá változott, de ez a fiatalember nem emlékszik semmire magáról. Tofu megpróbálta megtalálni ki is ő valójában, de minden bonyolulttá válik, amikor megtudja, hogy a története a tulajdonos családjának sötét titkaihoz kapcsolódik. Sietnie kell, mert az emberi ideje fogytán van, és még ki akarja deríteni a hátterének titkait, de közelebb akart kerülni ahhoz a személyhez is, akit a legjobban szeret. Vajon Tofu képes lesz megtalálni a választ a kérdéseire, és felfedni az összes titkot? Vajon lesz még egy csoda, ami lehetővé teszi számára, hogy teljesítse a kívánságát?

Szereplők

17 gondolatokat “The Miracle of Teddy Bear (2022)

 1. Köszönöm ezt a csodát! Nehéz most megszólalni, jó így, de annak jobban örültem volna, ha Tofú maradt volna.
  Így egy picit nehéz most a szívem.
  Remek forgatókönyv, kiváló színészi teljesítmény és egy csodás fordítás.
  KÖSZÖNÖM!

 2. Nagyon szép volt aranyos még is szomoru de minden jo ha vége jo 😀 .Köszönöm a forditást.Már csak egy kérdés hogy a Secret Crus On You t nem akarjátok le forditani?és fel tenni láttam részeket belöle ßés nagyon tetszett,Elöre is köszönöm

 3. Igy a 13-ik rész után teljesen átérzem ezt a betegséget.Két nagyon közeli ismerősöm is ebben a betegségben szenvedett–ill. nem szenvedett, mert a végén semmiről nem tudott semmit. Borzalmas betegség, de főleg a hozzátartozónak. Szívszorító rész volt.
  Nagyon remélem a sorozat vége mégis pozitiv lesz!

 4. Hú, ez a 12-ik rész nagyon komoly társadalmi problémát feszeget! Remélem, hogy egyszer mindenki elfogadja a nemek közti szerelmet, mindegy, hogy azonos neműek vagy sem, mert a szerelemnek nincs neme!
  Nagyon remélem boldog vége lesz ennek a sorozatnak, mert a “macink” nagyon megérdemelné.
  Nagyon várom a folytatást, köszönöm a fordítást!

 5. Túl a 11 részen, a szívem fáj, de a remény, hogy mégis elindul valami, talán újból egymásra talál mama és fia..Nagyon szeretném, hogy így alakuljon a sorsuk. Megérdemelnék mindketten, sőt az igaz szerelmet is megérdemelnék.
  Én drukkolok, hogy így legyen és nagyon várom a folytatást!
  Köszönöm!!

 6. Most fejeztem be a kilencedik részt, szívből Gratulálok az alkotóknak és a fordítónak! Szívhezszóló történet, sok mondanivalóval. Ugyan mesének hinnénk, de nagyon is komoly társadalmi problémát feszeget. Nagyon remélem, hogy az a sorozat is hozzásegít a megértéshez, elfogadáshoz! Köszönöm még egyszer.
  (azt megkérdezhetem milyen időközönként kerülnek fel a részek, mert én most egybe néztem meg a kilenc rész, mikor jön majd a következ, hetente? Azt láttam tegnap megjött a tizedik, de a következő mikor várható? )
  Köszönöm a választ.

 7. Először nem akartam megnézni ezt a sorozatot, nem tetszett a címe. Aztán szembe jött velem a trailerje, így mégis elkezdtem.

  Annyira magával ragadt a történet, hogy nem bírtam kivárni a magyarra fordítását, így most már angol fordítással nézem tovább. De ha elkészül a teljes sorozat fordítása, újra meg fogom nézni.
  Szerintem értékes a mondanivalója, szívhez szóló. Számomra sokmindenre rávilágított és megértéshez vezetett.
  Jó forgatókönyv, jó rendezéssel párosul, bár vannak dolgok, amik inkább gyermekfilmbe illők szerintem, de mégis el tudom fogadni a történet mondanivalója miatt.
  Örülök, hogy rátaláltam itt erre a sorozatra, hálás vagyok a fordításért!

Vélemény, hozzászólás?

Fel