The Miracle of Teddy Bear (2022)

0
0
Jelölés (36)

16 részes (befejezett)

Tofu egy hatalmas fehér plüssmaci aki tíz éve Nat társa. Nem egy közönséges plüssmaci, mivel képes kommunikálni más tárgyakkal a házban. Egy nap Nat tudta nélkül csodával határos módon egy fiúvá változott, de ez a fiatalember nem emlékszik semmire magáról. Tofu megpróbálta megtalálni ki is ő valójában, de minden bonyolulttá válik, amikor megtudja, hogy a története a tulajdonos családjának sötét titkaihoz kapcsolódik. Sietnie kell, mert az emberi ideje fogytán van, és még ki akarja deríteni a hátterének titkait, de közelebb akart kerülni ahhoz a személyhez is, akit a legjobban szeret. Vajon Tofu képes lesz megtalálni a választ a kérdéseire, és felfedni az összes titkot? Vajon lesz még egy csoda, ami lehetővé teszi számára, hogy teljesítse a kívánságát?

Szereplők

17 gondolatokat “The Miracle of Teddy Bear (2022)

 1. Köszönöm ezt a csodát! Nehéz most megszólalni, jó így, de annak jobban örültem volna, ha Tofú maradt volna.
  Így egy picit nehéz most a szívem.
  Remek forgatókönyv, kiváló színészi teljesítmény és egy csodás fordítás.
  KÖSZÖNÖM!

 2. Nagyon szép volt aranyos még is szomoru de minden jo ha vége jo 😀 .Köszönöm a forditást.Már csak egy kérdés hogy a Secret Crus On You t nem akarjátok le forditani?és fel tenni láttam részeket belöle ßés nagyon tetszett,Elöre is köszönöm

 3. Igy a 13-ik rész után teljesen átérzem ezt a betegséget.Két nagyon közeli ismerősöm is ebben a betegségben szenvedett–ill. nem szenvedett, mert a végén semmiről nem tudott semmit. Borzalmas betegség, de főleg a hozzátartozónak. Szívszorító rész volt.
  Nagyon remélem a sorozat vége mégis pozitiv lesz!

 4. Hú, ez a 12-ik rész nagyon komoly társadalmi problémát feszeget! Remélem, hogy egyszer mindenki elfogadja a nemek közti szerelmet, mindegy, hogy azonos neműek vagy sem, mert a szerelemnek nincs neme!
  Nagyon remélem boldog vége lesz ennek a sorozatnak, mert a “macink” nagyon megérdemelné.
  Nagyon várom a folytatást, köszönöm a fordítást!

 5. Túl a 11 részen, a szívem fáj, de a remény, hogy mégis elindul valami, talán újból egymásra talál mama és fia..Nagyon szeretném, hogy így alakuljon a sorsuk. Megérdemelnék mindketten, sőt az igaz szerelmet is megérdemelnék.
  Én drukkolok, hogy így legyen és nagyon várom a folytatást!
  Köszönöm!!

 6. Most fejeztem be a kilencedik részt, szívből Gratulálok az alkotóknak és a fordítónak! Szívhezszóló történet, sok mondanivalóval. Ugyan mesének hinnénk, de nagyon is komoly társadalmi problémát feszeget. Nagyon remélem, hogy az a sorozat is hozzásegít a megértéshez, elfogadáshoz! Köszönöm még egyszer.
  (azt megkérdezhetem milyen időközönként kerülnek fel a részek, mert én most egybe néztem meg a kilenc rész, mikor jön majd a következ, hetente? Azt láttam tegnap megjött a tizedik, de a következő mikor várható? )
  Köszönöm a választ.

 7. Először nem akartam megnézni ezt a sorozatot, nem tetszett a címe. Aztán szembe jött velem a trailerje, így mégis elkezdtem.

  Annyira magával ragadt a történet, hogy nem bírtam kivárni a magyarra fordítását, így most már angol fordítással nézem tovább. De ha elkészül a teljes sorozat fordítása, újra meg fogom nézni.
  Szerintem értékes a mondanivalója, szívhez szóló. Számomra sokmindenre rávilágított és megértéshez vezetett.
  Jó forgatókönyv, jó rendezéssel párosul, bár vannak dolgok, amik inkább gyermekfilmbe illők szerintem, de mégis el tudom fogadni a történet mondanivalója miatt.
  Örülök, hogy rátaláltam itt erre a sorozatra, hálás vagyok a fordításért!

Fel