Star and Sky: Sky in Your Heart (2022)

0
0
Jelölés (64)
BezárásPlease login

8 részes befejezett)

Dr. Kuafah barátaival, Mesával és JJ-vel a hegyekbe kényszerül közösségi szolgálatra, miután elkapták őket ittas vezetésért. Fah ott találkozik Prince önkéntes tanárral. A két srác attól a pillanattól kezdve, hogy először találkoznak vitatkoznak egymással. A különbségek ellenére minél többet vitatkoznak, annál inkább megértik egymást.

Szereplők

20 gondolatokat “Star and Sky: Sky in Your Heart (2022)

 1. Na ez az! A fanyalgóknak; mi kell még, ennyi romantika után?
  Köszönöm, hogy láthattam, kedves lezárása volt, mindkét sorozatnak.
  Ám nem öltözködés miatt, a vége új sorozat? Nagyon ígéretes!

 2. Köszönöm szépen, hogy láthattam ezt a 8 részes folytatást is. A Kaufah-t játszó színészt megszerettem a Kiss sorozatban, Ö volt Thada ezért kíváncsi voltam erre a sorira. Tetszett mindkét Skay sorozat.

 3. köszönöm szépen, hogy ezt is – hála nektek – láthattam. nem vagyok telhetetlen (de!), jó lenne a spec.rész is.. előre is köszönöm én is, ha azt is fordítjátok. még egyszer: köszönet minden fordítónak és az oldal összes segítőjének 🙂

 4. Nagyon aranyos volt mindkét rész. Köszönöm a munkátokat, nagyon sok örömöt szereztek vele.
  Nem csak a Bl-es sorozatokat, hanem minden egyébb más munkátokat is nagyon kedvelem, s mivel maratoni néző vagyok sok sorozatnak várom a végét, hogy elkezdhessem nézni 😀
  Mégegyszer ezer köszönet az eddigiekért.

  Az egész stábnak nagyon szép nyarat és pihenést is kívánok. 🙂

  1. Az évad második felében miután komolyabbra fordult a történet, szépítettek a fiúk, és így már elnyerte a tetszésemet. Kedves, szerethető sorozat volt ez is. Várom a speciális rész fordítását is. Köszönöm a mindig értékes munkátokat!

  1. A második évad annyira nekem sem tetszett mint az első amit egyenesen imádok.. De attól függetlenül jó ez az évad is! És a speciális résszel együtt pedig főleg!
   Köszönöm szépen a feliratot!

Fel