Oh! My Sunshine Night (2022)

0
0
Jelölés (47)
BezárásPlease login

18 részes (befejezett)

Kim és a bátyja az ingatlanmágnás Kannakul család legfiatalabb tagjai. Kim az introvertált csendes személyiségével teljesen különbözik a barátságos és életrevaló bátyjától. Azonban Kim világa megváltozik, miután találkozik az életvidám és optimista, de szívbeteg Sun-nal, aki új diák az egyetemen. Félreértések, rivalizálások és családi problémák várnak rájuk a közeljövőben. Vajon, hogy alakul a sorsuk?

Szereplők

26 gondolatokat “Oh! My Sunshine Night (2022)

 1. Sziasztok .
  Most nézem a sorozatot meg másodjára . Nagyon szeretem . Viszont lenne egy kérdésem …ami a filmben van koncert zenéjét meg lehet találni valahol ? Próbáltuk keresni de sehol nem találtuk meg . Esetleg tudnátok nekem segíteni ?
  Előre is köszönöm ! ????

 2. Köszönöm a munkátokat, a jó fordítást!
  Nagyon tetszett a sorozat, de nekem is az előttem írokkal egy a véleményem, hogy sok elvarratlan szál maradt pl.: Sun szívbetegsége, a fiúk további közös élete, vagy különválása, a cég léte, a rendőrség nyomozása stb.
  A fenntiektől függetlenül a ti munkátokra csak és kizárólag jót mondhatunk.
  Nagyon sok örömöt okoztok, bármely országból, vagy témakörből nézek sorozatot!

 3. Nagyon tetszett a sorozat, úgy tünik mindenki megtalálta a maga párját. De, remélem igaz, hogy 20 részes lesz, és elvarrnak minden szálat. Még jó lenne Rain és Phayu találkozását, további életüket is nyomon követni.
  Nagyon köszönöm a munkátokat, a remek fordítást!

  1. Ez egy most futó sorozat, a részek folyamatosan jönnek ki. Az utolsó rész vetítésére majd csak október 17-én kerül sor. Ahogy kijönnek a részek a fordító munkája mellett fordítja is azokat. Pontos időpontot nem tudok mondani.

 4. Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy nagy munka lenne-e feltenni ok-ra is a részeket? Ha nem, én nagyon örülnék neki, mert videas link letöltésnél elég sok linknél hibát jelez (lehet, még nem találtam meg a megfelelő videoletöltőt…), de az ok-s linkekkel mindig sikerem van. 🙂 Nagyon szépen köszönöm a munkátokat, és azt is, ha sikerül ok-ra is feltenni!

Fel