My Ride (2022)

0
0
Jelölés (34)
BezárásPlease login

10 részes (befejezett)

Mork és Tawan története, egy motoros taxisofőr és egy bangkoki kórházban dolgozó orvos. Bár úgy tűnhet, hogy különböző világokból jönnek, de egy nap véletlenül találkoznak, amikor Tawan felbérelte Morkot, hogy vigye el. Ez az első út újabb és újabb úthoz vezet. Mork hamarosan rájön, hogy nem tudja megállni, hogy ne gondoljon a jóképű orvosra. Mindeközben Tawan is vonzódik Morkhoz, és valószínűtlen barátság születik. Lehet több közöttük, mint barátság?

Szereplők

11 gondolatokat “My Ride (2022)

  1. Kedves kis sorozat volt. Nekem Mork, a motoros srác karaktere tetszett leginkább. Tawan doki eléggé idétlenke volt, nem látott túl az orránál, ragaszkodott a vélt régi szerelméhez, aki piszok gerinctelen volt. Végül Mork talpraesettségének köszönhetően egymásra találtak. Remek szerepe volt a két idősebb nagybácsinak, szimpatikusak voltak ahogy évődtek egymással. Drukkoltam a két kisdokinak is, megható és aranyos volt ahogy a senior srác a végén leküzdötte a félelmét és mindenki előtt bevallotta az érzéseit. Dokinőt nem szerettem, csak az anyagi érdeket látta maga előtt. Szinte sajnáltam tőle a kávéház tulajdonosát, pedig az olyan jóravaló fiú volt. Köszönöm, hogy elhoztátok, láthattam.

  2. Köszönöm a munkátokat! Nagyon szeretem ezt a sorozatot, viszont a Firefox böngészővel a videás link állandóan megáll.
    A Chrome-al megy de sajnos sok helyen csúszik a felirat és a hang.

Fel