Home School (2023)

0
0
Jelölés (31)
BezárásPlease login

18 részes (befejezett)

Az Otthon Iskola egy bentlakásos iskola, egy távoli erdő közepén. Az iskola háromévente választja ki a kritériumoknak megfelelő új diákokat és minden generáció legfeljebb tizenhárom diákból áll. A diákok összesen három évet töltenek az iskolában. Az iskola a tehetős diákokra specializálódott az egyedi tantervével és az otthon minden kényelmével. Az Otthon Iskola azonban a szigorú szabályaival és az elszigeteltségével inkább tűnik börtönnek, mint iskolának.

Szereplők

28 gondolatokat “Home School (2023)

 1. A 15-ik rész augusztus 1-jén fog kikerülni, a 16-ik rész aug 4-ikén.
  A 17-18 résszel csúszni fogok, mert több napos nyaralásra megyünk. Viszont ahogy kész leszek velük, ki fognak kerülnia honlapra.
  Elissa.

  1. Majd amikor a fordító lefordítja.Nem kell minden héten megkérdezni, mert a türelmetlenség nem tesz jót a sorozat részeknek. A 17. rész még angol nyelven is csak augusztus 4-én jön ki, tehát nem álmodtuk meg ekőre, hogy mi is lesz benne.

  1. Ha visszaolvasod a hozzászólásokat a fordító leírta, hogy kedden vagy péntekenként tudja felrakni a következő részt. Olyan sorozat miatt türelmetlenkedtek, ami még ki sem jött. A vetítése még folyamatban van, a befejező részt valamikor augusztusban vetítik le.

     1. Szia. Igyekszem hozni a heti két részt, de nem mindig sikerül. Ez vagy kedden, vagy pénteken kerül ki.

 2. Lehet hülye kérdés, de az első részt nekem úgy nyitja meg mintha fel lenne nagyítva a videó, a fele kép hiányzik. Többször is próbáltam megnyitni, hátha velem babrál a rendszer, de mindig ugyanolyan. Direkt ilyen, vagy tényleg valami nem jó? A második résznek már normális a képe.

Fel