Tervezett – EGYEB sorozatok/filmek

Touch Me if You Can (2020) /Korea/

Yoon Ari nem átlagos lány: ő egy szukkubusz, aki emberi "energiával" táplálkozik. Egy napon találkozik egy maszkos férfival, aki másnak tűnik, mint a többiek. De mi az, ami igazán különlegessé teszi a férfit? És mi köze van a pandémiához?Készülj egy izgalmas, rejtélyes és forró sorozatra, ahol a szerelem és a veszély összefonódik! Ne hagyd ki!

Várható megjelenés: 2020. november 05.

Good Old Days /Thai/

Unod már a sablon történeteket? Vágysz valami különlegesre, ami megérint a lelked? Akkor gyere el velünk egy olyan régiségboltba, ahol nemcsak tárgyakat, hanem élettörténeteket is megvásárolhatsz! Ebben a varázslatos üzletben minden egyes antikvitás egyedi mesét rejt magában. Hat epizódon keresztül utazhatunk el az emlékezet ösvényein. Múltbéli szerelmek, beteljesületlen álmok és fájó szakítások emlékei szakadnak fel. Legyél részese te is ezeknek a megrázó és szívmelengető történeteknek! Ne hagyd ki ezt a különleges sorozatot!

Várható megjelenés: 2022. augusztus 10.

UMG /Thai/

Tíz év után visszatér a nagy szerelem, de valami megváltozott... Hiába telik el sok idő, az igazán nagy szerelmet nem lehet elfeledni. Mew is ezt tapasztalja, akinek Erng az első szerelme. Egy nap azonban a lány nyomtalanul eltűnt, Mew pedig összetörten próbált továbblépni. Tíz hosszú év után kezdett beletörődni a múlttal, de Erng váratlanul visszatér. Csakhogy valami nincs rendben. A lány megváltozott, valami megfoghatatlan, földöntúli dolog áradt belőle. Vajon mi történt vele az eltűnése alatt? És vajon Mew újra tudja szeretni a lányt? A rejtélyekkel teli sorozatban a szerelem, a veszteség és a természetfeletti találkozik. Kövesd Mew útját, ahogy a válaszokat keresi, és szembenéz a szíve vágyával, ami most már talán több, mint amit elbír. Ne hagyd ki ezt a lebilincselő romantikus drámát!

Várható megjelenés: 2023. március 12.

My Precious /Thai/

Szeretsz izgulni a tini szerelmekért, de közben a humor sem hiányozhat? Akkor ez a sorozat tuti befutó lesz nálad! Ismerd meg a suli lázadóját, aki folyton bajba keveredik, és a stréber osztálytársát, aki a tanárok kedvence. Egy csínytevésért büntetésül az osztály bajkeverőjét a mintatanulónak kell felügyelnie. A közös időtöltés során váratlan vonzalom alakul ki közöttük. Vajon legyőzik a különbözőségeiket és a társadalmi elvárásokat a szerelmükért?

Várható megjelenés: 2024. március 21.

The Three GentleBros /Thai/

Imádod a fordulatokat, a szerelmet és a családi drámát? Akkor ezt a sorozatot neked találták!Pimphattra, a domináns anyuka, aggódik a három fia boldogulásáért, akiket ráadásul három különböző apától szült. Itchaya, Thevis és Ashira felnőttek, de az anyjuknak mégis határozott elképzelése van arról, ki a tökéletes meny a számára. Ám a sors közbeszól! A fiúk életében váratlanul felbukkan három nő, akik alaposan felforgatják az anyuka gondosan megtervezett jövőképét. Vajon a fiúk a szívükre vagy az anyjuk szavára hallgatnak? Légy részese te is ennek a fergeteges sorozatnak, ahol a szerelem, a humor és a családi civakodás egymásnak feszül! Ne hagyd ki!

Várható megjelenés: 2022. október 10.

Castle in the Time (2023)

Egy találkozás, amely összehoz egy paleontológushallgatót egy befutott színésszel, és az ezt követő románcuk története. Xu Zhen egy okos és optimista fiatal nő. Annak érdekében, hogy rendbe hozza a dolgokat édesanyja és betegeskedő édesapja között, jelentkezik a Jiang Ye Entertainmentnél. Itt dolgozik az édesanyja igazgatóként. Véletlenül szemtanúja lesz annak, hogy Gu Chi Jun ismét hidegen elutasítja volt barátnőjét. Gu Chi Jun mindent megtesz, hogy Xu Zhen-t elnyomja, hogy a lánynak soha ne legyen esélye leleplezni, mi történt vele. A lány ennek ellenére megnyeri a férfit, és a személyes asszisztense lesz. Közben Xu Zhen a cégen belüli összeesküvésről is tudomást szerez, és rájön, hogy veszélyben lehet.

Várható megjelenés: 2023. december 27.(ha lesz hozzá angol felirat)

Jenny A.M./P.M. (2022) /Thai/

Jenkhwan, az elsőéves építészmérnök, aki szereti a versengést, elveszít egy fogadást jó barátjával, Pod-al szemben. Ennek következtében Jenkhwannak nőnek kell öltöznie a gimnáziumi búcsúbulijukon. A véletlen úgy hozza, hogy Jenkhwan megment egy részeg gólyát, Pin-t. Jenkhwan azonnal megkedveli a lányt, de útjaik elválnak, mielőtt jobban megismerhetnék egymást. A sors azonban zavaros körülmények között újra összehozza őket: Jenkhwan neve a lányok kollégiumi listájára kerül fel, és a szobatársa nem más, mint Pin.Jenkhwan először tisztázni akarja a dolgokat, és átíratni a nevét a férfi kollégiumi listára. De Pod új fogadást ajánl; riválisaként úgy gondolja, hogy nincs esélye arra, hogy sikeresen ráhajtson Pin-re. Jenkhwan átváltozik Jenny-vé, és elfoglalja helyét a női kollégiumban.

Várható megjelenés: 2022. október 06.

Seigi no Tenbin /Japán/

Kazuya Takano egykori sebész, most ügyvédként dolgozik. Az intelligencia és az érvelés terén zseniális. A Shidanzaka Ügyvédi Iroda alkalmazza őt. Az ügyvédi iroda alapítója hirtelen meghalt, és a néhai alapító ügyvéd lánya felvette, hogy segítsen újjáépíteni a Shidanzaka Ügyvédi Irodát.Kazuya Takano négy másik ügyvéddel együtt, az 1-szobában dolgozik. Ők a büntetőügyekért felelősek. A négy ügyvéd mind különböző háttérrel és személyiséggel rendelkezik. A néhai alapító lánya, aki újonc, egy kisebbrendűségi komplexusokkal küzdő ügyvéd. Egy büszke ügyvéd, aki korábban bíró volt, és egy könyörületes ügyvéd, aki korábban nyomozó volt.

Várható megjelenés: 2021. szeptember 25.

Seigi no Tenbin Season 2 (2023) /Japán/

3 hónappal az "Igazságszolgáltatás egyensúlyban" első évadának vége után játszódik, amely Takano Kazuya eltűnésével végződik a Shidanzaka Ügyvédi Irodából. Saeki Mei felhívja Takano Kazuya-t, de az nem válaszol. Ez idő tájt az 1-es szoba ügyvédei nehéz ügyekkel szembesültek, például Kiryu Miyuki újratárgyalást kért egy olyan ügyben, amikor ő volt a bíró, és bűnös ítéletet hozott.

Várható megjelenés: 2023. május 06.

April, Come She Will (2024) /Japán/

Egy pszichiáter, Fujishiro Shun levelet kap egykori szerelmétől, Iyota Haru-tól. A levél, amely az "ég tükréről" ismert Salar de Uyuni-ból érkezett, a tíz évvel ezelőtti első szerelmének emlékét tartalmazza. Hamarosan újabb levelek érkeznek a világ minden tájáról, a tavasz levelei.Fujishiro ugyanakkor arra készült, hogy feleségül vegye menyasszonyát, Sakamoto Yayoi-t. Yayoi azonban hirtelen eltűnik. "Mi lehet a módja annak, hogy a szerelem ne érjen véget?" Miért írt Haru levelet neki? Hová tűnt Yayoi? Ez a két rejtélyes dolog hamarosan összekapcsolódik. "Miért múlik el végül a szerelem és a romantika, amiről azt hittük, hogy örökké tart?"A jelen és a múlt, Japán és a világ keresztezi egymást.

Várható megjelenés: 2024. március 22.

Hoon Payon /Thai/

Tham fájó szívvel utazik Don Sing Tham szigetére, hogy felkutassa rég nem látott testvérét, Thit. Szüleik halálhírét kellene átadnia, de a sziget kolostorában egy meglepetés várja: Thi szerzetesként élt ott. A szigeten Tham találkozik Jes-szel, a korábbi apát unokájával. Jes "hoon payon" készítő, az elhunytak elvarázsolt képmásait alkotja. Hamar kiderül egy nyugtalanító pletyka: Thi eltűnt, miután megölte az apátot. Tham nem hisz a történetben, és a szigetlakók különös tiszteletet övező Pho Pu Sing Tham szobor iránti furcsa imádata sem nyeri el a tetszését. A szobor zavarba ejti Thamot, de a falubeliek úgy tartják, Pho Pu Sing Tham a védelmezőjük. A nyugalmat azonban hamar felborzolja egy eltűnt lány esete. Egy vadállat járja a szigetet, és úgy hírlik, hogy egy bosszúszomjas szellem is kísért. Mindezek tetejébe még a Pho Pu Sing Tham szobor is megsemmisül. A dühös falubeliek átkot szórnak az ismeretlen tettestre, és vadászatot indítanak utána. Tham rájön, hogy a felszínen zajló eseményeknél sokkal több rejlik a háttérben. A szobor megsemmisülése felboríthatta a sziget egyensúlyát. Képes lesz-e Tham megfejteni a sziget titkait, megtalálni eltűnt testvérét, és enyhíteni a falu lakóinak haragját, mielőtt a sziget a pusztulás szélére sodródik?

Várható megjelenés: 2023. március 09.

Only the River Flows /Kína/

1990-es évek, Kína vidéke. A folyó parton fekvő, csendes falut felkavarja egy brutális gyilkosságsorozat. A tapasztalt rendőrfőnök gyorsan letartóztat egy gyanúsítottat, ám a nyomok kuszasága, és a helyiek furcsa viselkedése nem hagyja nyugodni. Mintha a falu valami sötét titkot rejtegetne, amit mindenki tud, de senki sem mer kimondani. Ma Zhe számára a letartóztatás nem a történet vége, hanem csak a kezdete. A falu lakóinak bizalmatlansága ellenére keményen dolgozik, hogy felfedje a gyilkosságok mögött meghúzódó igazságot. A nyomozás során olyan mocskos ügyekbe botlik, amelyek a látszólagos idillség mögé rejtőznek. A helyiek titkos viszonyai, eltitkolt múltbéli sérelmei és a felszín alatt feszülő ellenségeskedés egyre szövevényesebb képpé állnak össze. A film egy izgalmas nyomozást követ, amely során a nézők Ma Zhe szemével láthatják a kínai vidék rejtett valóságát. A történet fordulatokkal teli, a feszültség folyamatosan fokozódik, miközben megismerhetjük a szereplők tragikus múltját és sötét titkait.

Várható megjelenés: 2023. május 23.

The Dark Dice /Thai/Várható megjelenés: Nincs információ

Scarlet Heart /Thai/

Egy modern nő váratlanul csodálatos utazást tesz a múltba. Egy idegen testben ébred fel. Hamar beilleszkedik, barátságot köt több herceggel is, de érzelmeket egy valaki iránt táplál. Bár tudja, hogy távol kellene maradnia a hatalomért folytatott intrikáktól, de a jelenlegi testében akaratlanul is a harc bábujává válik. Több herceg is beleszeret, ami tovább bonyolítja a helyzetet.
A koreai Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo thai feldolgozása.

Várható megjelenés: Nincs információ

Conjuring Curse /Kína/

Egy rejtélyes levél, amelyet Wu Lao Gou-nak, Wu Xie elhunyt nagyapjának címeztek, megzavarta az „Arany Trió”, azaz Wu Xie, Zhang Qi Ling és Wang Pang Zi nyugdíjazási tervét. A levél egy titokzatos, "Üstökös" nevű földalatti palotára utalt Mongóliában. Az izgalomtól fűtött trió úgy dönt, hogy felfedezi a palotát. Ám a kaland messze felülmúlja a várakozásaikat. Mongol banditák csapdájába esnek, az „Üstökösből” való kijutásra pedig kegyetlenül fogyó idő áll rendelkezésükre. A sírkamrák különös szabályai, és egy láthatatlan entitás fenyegetése csak fokozza a feszültséget. Vajon a Wu család örökségének titka rejlik a mélyben? Az „Arany Triónak” nincs más választása, mint a vakmerőség. Képesek lesznek megfejteni a rejtélyt és elmenekülni a visszaszámlálás lejárta előtt?

Várható megjelenés: Nincs információ

Broker /Kína/

Qiu Jia Ning a tudományos felfedezések megszállottja. A tehetséges kutató egy elismert gyógyszeripari cégnél, eltökélt szándéka, hogy áttörje a tudomány határait. Amikor a csapathoz csatlakozik a briliáns Zhou Xiao Shan, azonnal felfigyel éles intellektusára. Jia Ning szépsége és szakértelme megingatja Xiao Shan céltudatos törekvéseit. A csendes külső mögött azonban Xiao Shan-ban egy bróker rejtőzik, hátsó szándékkal igyekszik ellopni Jia Ning kutatási eredményeit. A munka során egyre szorosabbá válik az együttműködésük, közös kutatásaik során a laboratórium falai között szikrák pattognak. Képes lesz-e Jia Ning felengedni, és felismerni a Xiao Shan iránt érződő szerelmet? Vajon Xiao Shant a szerelem megváltoztathatja, és el tudja engedni az aljas szándékait? Egy izgalmas romantikus történet a tudományos felfedezések világában. A szerelem, az ambíció és a morál harcát mutatja be. Tanúi lehetünk Jia Ning és Xiao Shan bonyolult kapcsolatának, miközben a tudományos áttörés küszöbén állnak. Vajon a szerelem vagy a becsvágy győzedelmeskedik?

Várható megjelenés: 2021. július 22.

Kocchi Muite yo Mukai-kun /Japán/

Mukai Satoru, a magányos harminchárom évesnek, már egy évtizede nem volt komoly romantikus kapcsolata. Miközben a barátai sorra házasodnak és családot alapítanak, Mukai egyre inkább érzi a társadalmi nyomást, hogy ő is lépjen. Végül elhatározza, hogy kitárja a szívét a szerelem előtt, és ezzel kezdetét veszi a kaland. Útja során rá kell döbbennie, milyen színes és izgalmas a világ, tele különleges és érdekes emberekkel. Vajon Mukai megtalálja az igazit ebben a változatos társasági tengerben, vagy felfedez valamit önmagáról, amit eddig nem is sejtett?

Várható megjelenés: 2023. július 12.

Young Babylon /Kína/

Lu Xiao Lu 1990-es évekbeli Kínájában született egy munkásosztálybeli családba. A lehetőségei korlátozottak voltak, vonakodva indult el azon az úton, amelyet elvártak tőle. Tizenkilenc évesen a társadalmi kötöttségeknek megfelelően a városi cukorgyárban kezdett dolgozni. Eleinte nehezen viselte a szigorú, bürokratikus rendszert. A cukorszirup édes illata mellett keserűség töltötte el, hiszen a monoton munka messze állt ambícióitól. Idővel azonban alkalmazkodott a helyzethez. Megtalálta a módját, hogy élvezze az egyhangúságot. Barátságokat kötött munkatársaival, flörtölt a lányokkal, és igyekezett a lehető legtöbbet kihozni ebből a kényszerű helyzetből. Lu Xiao Lu mindennapi életén keresztül megismerjük a kínai gazdaság gyorsuló fejlődését. A propaganda által hangoztatott közös cél lassan háttérbe szorul, átadva a helyét az eredményeket hajszoló, az egyéni boldogságot figyelmen kívül hagyó rendszernek. A kialakult baráti társaság azonban erőt ad Lu Xiao Lunak, hogy harcoljon az áhított célért. A gyár falai között szövődő kapcsolatok segítségével a fiatalember ráébred az erejére, és elindul a saját útjára, elszakadva a ráerőszakolt sorstól.

Várható megjelenés: 2024. április 29..

An He Zhuan (The Dark River) /Kína/

A „Sötét Folyó” a harcművészetek világának legrejtélyesebb bérgyilkos szervezete, melyet három család – Su, Xie, és Mu – ural. A három vezetőt együttesen „Nagy Véneknek” nevezik, akiknek egy ismeretlen méreg miatt veszélybe került az életük. A hír hallatán a „Sötét Folyón” belül hatalmi harc tör ki, tagjai megragadják az alkalmat, hogy lázadást indítsanak a vezetők ellen. Su Muyu, a Nagy Vének testőrségének, a Pókárnyéknak vezetője kétségbeesetten küzd az idővel. A Gyógyszerkirály-völgyből származó, isteni gyógyító, Bai Hehuai segítségét kéri a gyógyításához, miközben a családok által küldött bérgyilkosokat is vissza kell vernie, hogy megóvja a Nagy Véneket. Sikerülhet Muyunak megmenteni a vezetőket a halálos méregtől a lázadás közepette? Ki kiben bízhat meg ebben a véres játszmában, ahol a hűség ingatag és a halál egyetlen rossz lépésre van? Ha szereted a fordulatokkal teli történeteket, a lenyűgző harcművészeti összecsapásokat és a politikai intrikákat, akkor ez a sorozat garantáltan leköti a figyelmed!

Várható megjelenés: Nincs információ.

Fox Spirit Matchmaker: Red-Moon Pact /Kína/

Tushan Hong Hong, az igazságos Tushan Róka Klán rókaszelleme véletlenül megmenti Dongfang Yue Chu-t, egy emberi ifjút, akit életre szóló ellensége üldöz. Az töltött idő alatt lángra lobban köztük valami megmagyarázhatatlan. Két világ ütközik, ősi ellenségeskedés árnyékában. De a béke vágya erősebb a múlt haragjánál. Szövetségre lépnek szeretteikkel, hogy közösen szálljanak szembe a gonoszsággal. Vajon képes lesz a Tűzrókák varázsereje és az Égi Hadúr fegyverei békét teremteni a káoszban?

Várható megjelenés: 2024. május 23.

Leap Day /Thai/

Day és Night nem átlagosak. Február 29-én születtek, a szökőnap különleges napján és éjszakáján. Ám csodálatos születésnapjuk egy kegyetlen átokkal is párosul: minden negyedik szökőévben elveszítik a számukra legkedvesebb személyt.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Interest Movie (2024) /Thai/Várható megjelenés: 2024. április 25. -> helyi megjelenés.

Zang Hai Zhuan /Kína/

Zhi Nu, eredetileg Kuai Duo, a Da Yong császári csillagász fia volt. Egy végzetes éjszakán azonban Zhi Nu egész családját lemészárolták. A bosszú vágya ellenére hallgatott, és az építészet, valamint a politikai stratégia mesterségét kezdte tanulni. Tíz évvel később álnéven, Zang Hai néven visszatért a fővárosba, hogy szembenézzen ellenségével, Ping Jin gróffal. Ping Jin bizalmának elnyerése érdekében számos nehéz feladatot megold, mint például a császár és a császárné közös temetkezésének bonyolult ügyét. Ezt követően Zang Hai belép a császári udvarba, és az új csillagász lesz. Titokban viszont gondos előkészületeket tesz, hogy Ping Jin-t és mindenkit, aki érintett volt családja lemészárlásában, igazságszolgáltatás elé állítsa. Ugyanakkor Shi Huai Shan nagykancellár háborút akar indítani a szomszédos országok elpusztítására. Az ország és a nép védelme érdekében Zang Hai, Zhuang Zhi Xing, Xiang Wen Yan és mások megpróbálják megállítani Shi Huai Shant, és megoldani a Da Yong és a többi ország közötti háborút.
Egy izgalmas történelmi dráma, amely a bosszúvágy és az igazságkeresés örök konfliktusát járja körül. Tanúi lehetünk Zhi Nu átalakulásának, az udvari intrikák szövevényének, és a háború elkerüléséért folytatott küzdelemnek.

Várható megjelenés: Nincs információ

Xian Yu (2024) /Kína/

Liao Ting Yan nem vágyott halhatatlanságra. Az ötszáz éve hegyek közé zárt Sima Jiao, a Gengchen Halhatatlan Palota mestere mégis ezt az ajándékot adta neki. A sors fintora, hogy a halhatatlanság birodalmába csöppent Liao Ting Yan egy "sózott hal mentalitásával rendelkezett – nem vágyott semmire, csak a semmittevés nyugalmára. Sima Jiao meglepődik Liao Ting Yan közömbösségén. Eltökéli, hogy megmutatja neki a halhatatlanság csodáit, és Liao Ting Yan fokozatosan megnyílik a világ felé. Ahogy kettejük között kibontakozik a kapcsolat, Liao Ting Yan váratlan utat jár be. Ő lesz az, aki lépésről lépésre átformálja Sima Jiao-t, aki évszázadok elszigeteltsége után újra felfedezi az élet örömeit.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Truth (2024) /Kína/

A Yunxi Közbiztonsági Hivatal Bűnügyi Technológiai Osztálya a helyi fontos és furcsa ügyek gyűjtőhelye. Chen Guo Xian vezetésével Si Yuan Long, Ye Qian, Leng Qi Ming, Wan Jin és Wu Dan Qing gyakornokokból álló nyomozócsoport egy fiatal és profi elit csapat.

Várható megjelenés: Nincs információ

Black Forest (2024) /Thai/

Edzőtábor a „Kiválasztottaknak”, ahol mindent hátra kell hagyniuk, új életet kell kezdeniük és sok mindennel találkozniuk kell az Erdő mélyén.

Várható megjelenés: Nincs információ

High School Frenemy (2024) /Thai/Várható megjelenés: Nincs információ

Fel