Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://asianbl.hu

Oldalunk létrejöttének célja egy olyan közösség összefogása, akik szeretik az ázsiai filmeket, sorozatokat. Bl (Boys Love ->fiú x fiú kapcsolatok), fantasy, krimi, horror, triller, romantikus, misztikus soroaztokat és filmeket.

Kapcsolati adatok

azsianblandmovie[kukac]gmail.com

Nyilatkozat

asianbl.hu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve.

A honlap használatából adódó esetleges károkért semmilyen felelőséget nem vállalunk. Pl. külső hivatkozásokra való kattintáskor vírus kerül az Ön számítógépére.

A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak, és kizárólag saját felelősségére teszi.

Jogi nyilatkozat

Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi csak megjelöljük helyét. Ezeknek részleges tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelőséget vállalni.

Az információs törvény 2001. évi, CVIII. cikkeje értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Linkek megosztása nem törvényellenes, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

error: Védett tartalom!