Koreai bl sorozatok

Első rész: Mingyu meglepődik amikor a legjobb barátja hirtelen bejelenti, hogy bevonul a seregbe.

Bár a dolgai általában balul sülnek el, Sang Ha mégis mindig talál okot a mosolygásra. Az iskolai futócsapat tagja, de még soha nem nyert. Ennek ellenére imád futni.

Park Jin Sung (Jung Il Woo) egy kis éjszakai bisztrót üzemeltet, ahol az ügyfelek olyan italt választhatnak, amilyet akarnak, de az előételről Park dönt. Életcélja, hogy boldoggá tegye az oda betévedő vendégeket..

Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be.

Tinted With You (2021)

 Eun Ho középiskolás diák egész világa megmagyarázhatatlanul a távoli múltban találja magát, ahol találkozik Lee Heonnal, akivel szoros és romantikus köteléket alakít ki.

Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen…

A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg legjobb barátja, Choi Min Sung rögzíti fellépéseit és feltölti a YouTube-ra.

error: Védett tartalom!