Kínai bl filmek

Két fiú különleges találkozásáról mesél a történet, melynek középpontjában egy elképesztő fürdőkád áll. Ez a fürdőkád képes a teleportálásra. Ugye, sejtitek, hogyan is találkoztak a srácok?

Egy utcai verekedés után, hogy Ai Fei életét megmentse, Thomas, a vámpír megharapja…

Az 550. év. A világban hidegháború tombol. Han Man Zi akkor 16 éves. A faluját lemészárolják, barátja a szeme előtt hal meg. Chen Zi Hua tábornok menti meg, aki két lehetőséget kínál neki: pénzt ad és elengedi vagy mellette marad és szolgálja őt. Han Man Zi – immáron Han Zi Gao az utóbbit választja. ..

Su He, a híres festőművész inspirációt keres az egyik fontos kiállításon
megjelenő művéhez. A meztelen test-modell keresése során megismerkedik
egy fiúval, Er Meng-el, aki felkelti a figyelmét és lassan egyre jobban
elkezd hozzá vonzódni, bár nem tudja, mi ez az érzés és hogy milyen
egy ilyen jellegű kapcsolat.

Egy gonosz világban, ahol az emberek rabságban tartják és kihasználják a sellőket, megszületik egy csodálatos szerelem, ami áthidal időt és teret … az örökkévalóságig tart.

A Mr. és Mr. Zhang című online regényből adaptálva. A film Zhang Nan és Zhang Zhe (egy homoszexuális pár ) történetét meséli el

Kis szösszenet Falling in Love with a Rival (más néven a CounterAttack) 2015-ös sorozat szereplőivel a magányról, és a szeretni és szeretve lenni érzésről.

Ez a rövid történet egy sérült úszó fiúról és egy süket táncosról szól. Az egymás iránti ragaszkodásukról és arról, hogyan találnak kiutat.

error: Védett tartalom!