Thaiföldi Bl sorozatok

A dúsgazdag anya elűzi fiát, mert képtelen elfogadni a választottját. Sok évvel később a lelkiismeretétől gyötörve rászánja magát, hogy kerestesse elveszett családtagjait.

Techa beleszeret az osztálytársába Rain-be. Azért, hogy sikeresen bevallhassa a szerelmét szerez egy bájitalt, amit neki is és Rain-nek is meg kell innia.

Hét különböző pár története, mely  hét különböző dal ihlette.

Egy önkéntes tanár tragikus balesetben meghal, így a szívét átültetik Tian-ba. A lány naplóbejegyzésein keresztül Tian megismerheti az életét -> titkait és álmait. 

Humoros sorozat három meleg barát szexuális kalandjairól és tévedéseiről Bangkokban.

Három pár története.

Nem minden az, aminek elsőre látszik…

Sine és Tan baráti kapcsolata az idő múlásával átalakul valami mássá,
ami viszont összezavarja mindkettejüket.
Nem tudják, hogy vajon mit gondolhat a másik.
Hogy alakul a kapcsolatuk a szerelmi vallomás után?

Ez a történet két mérnök srác között kezdődik egy bárban.
Mark teljesen részeg, és fájdalmas teherként nehezedik rá az egyoldalú szerelme.

En of Love This is Love Story (2020)

Ez a szerelmi történet a pléboy Neua-ról szól, aki titokban beleszeret a középiskolás Praramba, aki Gun Tossakan öccse. A történetből kiderül, hogyan sikerül elnyernie a fiú kezét a bátyjától.

Tossakan Gun egy okos és magas ortostanhallgató, aki már a középiskolában szerelmes volt a népszerű harmadéves mérnök hallgatóba, Saharwat Barba.

Great Men Academy (2019)

Love mindig is a híres Great Men Academy népszerű fickójának, Vier-nek rajongója volt, de soha nem kapott esélyt, hogy találkozzon vele. Egy nap találkozik a misztikus egyszarvúval, akiről azt pletykálják, hogy teljesíti a kívánságokat. Love azzal a kéréssel fordul a csodás lényhez, hogy szerelme Vier iránt viszonzásra találjon.

Mielőtt elhagyja Pound Kínát a tanulmányért, öt – New, Matt, Bright, August, Junho – barátja búcsú ünneplés szeveznek Neki. A “király” nevű játékkal játszanak, aminek csak egy szabálya van: aki a király kártyát birtokolja az utasíthat bárkit arra, amire akarja. 

A King játékától a részeg baráti körig. Csak egy a szabály. Aki a King kártyát birtokolja, „Bárkinek elrendelheti, hogy bármit megtegyen a másikkal.”
Nem igazán tudják, hogy amit a „királyuk” elrendel az egy életet meghatározó döntés, amely örökre megváltoztatja a barátságukat.

Érdekes kapcsolat alakulhat ki egy átmulatott éjszaka után… Főleg, ha az egyik érintett eddig nem tudta magáról, hogy meleg. Egy gyönyörű történet egy forró, de rövid kapcsolatról, a barátok megértéséről, a továbblépésről és új szerelmekről …

Megtudjuk, hogyan alakult ki Kao és Pete kapcsolata. Közben June, Sandee, Thada, Pete és Kao mind barátok lettek.

Phun-nak van barátnője, de az apja azt akarja, hogy az egyik barátja lányával járjon. Phun kishúga, Pang, megszállottan imádja a BL-t. Phunnak meg kell győzni Pangot, hogy pasija van, hogy a húga meg tudja győzni az apjukat, hogy ne kelljen randiznia a barátja lányával.

Phun és Noh története folytatódik.

Öt év telt el azóta, hogy Golf “elhunyt”. Bank soha nem felejtette el mostoha testvérének szeretetét és áldozatát. A Chiang Mai-i egyetem elvégzésének napján Bank megtudta, hogy Golf valójában még mindig életben van. 

Oh egy kocka, ráadásul az iskola legnagyobb vesztese. Gyűlüli suliba járni,mert gyakran piszkálják és az iskolatársai Gombafejnek gúnyolják. Oh-t főként Copper, In és az ő csapatuk zaklatja…

inake Saman egy közkedvelt egyetemi hold a mérnöki karon. Van egy mondás a kampuszon: “Semmi és senki sem volt szenvedélyesebb, mint Mr. Jin!”

A történet Phabotról , egy absztrakt festőről szól, akit egy médiaügynökség tulajdonosa Maze  felbérel, hogy készítsen egy festményt egy híresség esküvőjén. Egy katasztrofális baleset után Phab Maze-nek kezd dolgozni, hogy kifizesse adósságait. 

A történet olyan egyetemi hallgatókról szól, akiknek részmunkaidős állást kell találniuk életük finanszírozásához.

Gym, egy autista tinédzser, akit gyakran megfélemlítettek társai, úgy döntött, hogy csatlakozik a tollaslabda csapathoz unokatestvérével. Gym azonban jobban játszik, mint Dong, mivel Gym képes irányítani a játék dinamikáját, ami Dong elégedetlenségéhez vezet.

A Love Sick The Series és a Love by Chance szereplőivel egy kis csalódással, meglepetéssel, bánattal és jó sok szerelemmel dúsított mini sorozata.

Tae egy fiatal focista, aki szeretné megtalálni a párját. Ebben a segítségére lesz egy – szerelem – isten is.

Az Y-Destiny 7 legjobb barát történetét meséli el: Sun, Mon, Tue, Puth, Thursday, Masuk and Sat ,, akiknek születésnapjuk és sorsuk szerint különböző személyiségűek, megismerjük szeretteiket.

Miután Pop nem szerezte meg álmai munkáját légiutas-kísérőként, úgy dönt, hogy csatlakozik a légitársaság étkeztetéséhez. Barátnőjének, Mo-nak sikerült a teszt. Pop kissé összezavarodik, amikor új munkatársa, Oat érdekesen kezd el közeledni hozzá.

Miután Pop nem szerezte meg álmai munkáját légiutas-kísérőként, úgy dönt, hogy csatlakozik a légitársaság étkeztetéséhez…

Ez a sorozat négy párról szól, akik ugyanabban a házban, a “With Love”-ban élnek.
Nathee egy vidéki fiú, akit felvettek egy bangkoki egyetemre. Prin egy gazdag családból származik, haragban van apjával, ezért feladta a drága lakást és helyette egy olcsóbb szobát bérel. A főbérlő becsapta őket, így egy szobán kell osztozniuk.

error: Védett tartalom!