Kína,  Romantikus

Siege in Fog (2018)

50 részes (futó -> 36. rész)

Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben Qing Sang hidegen bánik vele, Yin Lian Kai nagyon odaadó férje. Hamarosan a fegyveres erők parancsnoka lesz. Qing Sang érzései is elkezdenek megváltozni férje iránt, de akkor visszatér a Li Wang Ping is, más személyazonossággal és a város második parancsnoka lesz. A férje és első szerelme közül vajon kit választ majd Qing Sang?

Szereplők

9 hozzászólás

 • mara55

  Na ez az a sorozat, ami nekem az idei TOP 10-ben benne van.
  Először megfogott Yi Lian Kai-t megformáló Elvis Han színészi játéka. Közben jöttem rá , egy másik kedvencemre, ( eddig öt, kosztümös sorozatokban láttam) Li Wang Ping-t megszemélyesítő Jeremy ( Tsui) Jones színészre. Érdekel, vajon a három testvér sorsa hogyan alakul, és hogyan alakul Lian Kai házassága….

 • mara

  Köszönöm az újabb részeket 22-24-ig , most megint gyűjtöm, mert ha megnézem , lerágom utána a… ! Örömmel várom a többit is! 🙂

 • annakron

  Erre a sorozatra nagyon kíváncsi vagyok, köszönöm szépen a fordítást 🙂 Ugye Jól látom, hogy a VIKI-n is fent vagytok?

 • mara55

  Nagyon szépen köszönöm az új részeket !
  Most már megvárom a végét. Szeretem egymás után nézni a részeket !

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!