Kína,  Romantikus

Siege in Fog (2018)

50 részes (befejezett)

Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben Qing Sang hidegen bánik vele, Yin Lian Kai nagyon odaadó férje. Hamarosan a fegyveres erők parancsnoka lesz. Qing Sang érzései is elkezdenek megváltozni férje iránt, de akkor visszatér a Li Wang Ping is, más személyazonossággal és a város második parancsnoka lesz. A férje és első szerelme közül vajon kit választ majd Qing Sang?

Szereplők

11 hozzászólás

 • mara55

  Na ez az a sorozat, ami nekem az idei TOP 10-ben benne van.
  Először megfogott Yi Lian Kai-t megformáló Elvis Han színészi játéka. Közben jöttem rá , egy másik kedvencemre, ( eddig öt, kosztümös sorozatokban láttam) Li Wang Ping-t megszemélyesítő Jeremy ( Tsui) Jones színészre. Érdekel, vajon a három testvér sorsa hogyan alakul, és hogyan alakul Lian Kai házassága….

 • mara

  Köszönöm az újabb részeket 22-24-ig , most megint gyűjtöm, mert ha megnézem , lerágom utána a… ! Örömmel várom a többit is! 🙂

 • annakron

  Erre a sorozatra nagyon kíváncsi vagyok, köszönöm szépen a fordítást 🙂 Ugye Jól látom, hogy a VIKI-n is fent vagytok?

 • mara55

  Nagyon szépen köszönöm az új részeket !
  Most már megvárom a végét. Szeretem egymás után nézni a részeket !

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!