Kína,  Komédia,  Romantikus

Court Lady (2021)

55 részes (futó -> 39. rész)

Cheng CHu Mo, Tang birodalom egyik főnemesi családjának sarja igazi privilégiummal született.Az életét csak szórakozással tölti, nem is érdekli más. De mindez megváltozik azon a napon, amikor először megpillangja Fu Rou-t, aki egy helyi kereskedő lánya. A fiú mindig azt hitte, őt senki sem fogja elvarázsolni, … pedig pontosan ez történt vele akkor.
Ezután már csak arra törekszik, hogy tanuljon és növelje a tudását, hogy méltó lehessen Fu Rou-hoz. Ahogy várható, a dolog nem lesz könnyű, mindenféle bonyodalmakba keverednek majd. Vajon mit kell tenniük, hogy megmentsék az orságot és a szerelmüket?

Szereplők

6 hozzászólás

  • asianbl

   Heti 1 részt vállalt a fordító. Kedden vagy pénteken kerülnek fel az új részek. Nekem is egyik kedvenc sorozatom 🙂

 • Fabulya Éva

  Örülök, hogy belevágtam a Court Lady nézésébe. Sok mindent ötvöz számomra a kínai kultúrából, ráadásul a forgatókönyv író fordulatos cselekvéseket írt, ami gondolkodásra készteti az embert. A szöveg is remekül olvasható, csak néha – mivel gyorsan beszélnek – nincs idő végig olvasni. Kicsit bonyoluélt volt a sok szereplőt megjegyezni, jegyzetfüzetet is kellett használnom, hogy ne keverjem őket, s most mire megismertem szinte mindegyik szereplőt, sajnos véget ért a nézési lehetőség. Biztos, hogy nem egyszerű a fordítás, ezúton is köszönet számára. S nagyon várom a következő részeket.

  • asianbl

   Örülök, hogy tetszik a sorozat. A fordítás folyamatos, eddig keddenként jöttek az új részek. A fordítók gyorsasága miatt viszont mostmár kedden és péneteken kerül fel videára, így heti két rész nézhető majd.

 • Zina

  Hát ez nagyon jó lenne, ha nem lányról, hanem fiúról lenne szó. De így inkább idegesítene, inkább bele sem kezdek, pedig szeretem a kínai történelmi filmeket. Csak az a hülye cenzúra ne lenne… 🙁

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!