Kína,  Komédia,  Romantikus

The Brightest Star in the Sky (2019)

44 részes (futó -> 39. rész)

Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó.

Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon népszerű, de köztudottan válogatós és problémás popsztár, akivel Yang Zhen Zhen egyszer részt vett egy tehetségkutatón.

Zheng Bo Xu gyakran veszekszik a Star Entertainment munkatársaival, és nyilvánosan kritizálja asszisztenseit. De Yang Zhen Zhen képességei és varázsa végül kezdik meggyőzni őt.

Ők ketten erős párost alkotnak: közös munkájuk során a lány csiszol a popsztár durva viselkedésén, míg Zheng Bo Xu segít Yang Zhen Zhennek, hogy megbízható menedzserré váljék. Közös útjuk során érzelmek kezdenek kifejlődni egymás irányába…

De a dolgok mindkét fél számára bonyolulttá válnak, amikor az ügynökség társtulajdonosa megnyer a cég számára egy feltörekvő, fiatal énekest, Yu Zi Rui-t (Niu Jun Feng). Az új tehetség azzal fenyeget, hogy ő lesz a Star Entertainment új csillaga – Zheng Bo Xu ragyogását is elfedve.

És amikor a fiatal zenészek és a menedzser útját keresztezi egy aljas nemzetközi bűnbanda, akkor a dolgok mindenki számára feszültté válnak.

Ki lesz a kínai popvilág legfényesebb csillaga? Beleszeret-e Zheng Bo Xu, a szupersztár, Yang Zhen Zhenbe? És megmenekülnek-e a rosszindulatú bűnözők karmai elől?

A „The Brightest Star in the Sky” (A legfényesebb csillag az égen) egy 2019-es kínai dráma sorozat, Teng Zhen Zi rendezésében.

Szereplők

3 hozzászólás

  • annakron

    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az itt megosztott videók és a VIKI-n található verzió között. Vagy esetleg újrafordítjátok a sorozatot? Köszönöm

    • asianbl

      A fordítás ugyanaz, csak van aki nem tudja vagy pedig nem szereti nézni a sorozatokat vikin (a reklámok miatt), így felrakjuk más platformra is.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!