609 Bedtime Story (2022)

Jelölés (52)
BezárásPlease login

11 részes (befejezett)

Mum egy nőcsábász, aki csak egyéjszakás viszonyokat folytat. Egy nap, amikor lefekszik aludni, felébredve egy idegen szobában találja magát, ahol találkozik egy fiatalemberrel, akivel együtt tölti az éjszakát. Ezután folyton titokzatos dolgokról álmodik és rémülten ébred fel az éjszaka közepén. Megpróbálja elfelejteni a fiatal férfit. Azonban minél több nővel tölti együtt az éjszakát, annál többet gondol a srácra. Egy idő után előáll a párhuzamos világok elméletével. Végül a való életben találkozik Harmat-tal. Bár az első találkozásuk Harmat utolsó napja, ez egyben a kezdet is, amivel segíteni tudnak egymásnak megváltoztatni a jövőt!

Szereplők

13 gondolatokat “609 Bedtime Story (2022)

  1. Ez az egyik kedvenc párosom, de a sztori nagyon gyenge és ellentmondásos volt. Én a végére egészen összezavarodtam, és szerintem az sem segítene, ha újra megnézném. Ohm nagyon kitett magáért, a színészkedés során gitározott, énekelt, főzött, verekedett és motorozott is. Remélem, hogy lesz még közös filmjük, mert a kémia megvolt, csak a sztori volt botrányosan gyenge.

    1. Szia. Ez engem is foglalkoztatott, de a készítők valószínűleg egy számunkra érthetetlen okból így látták jónak.
      Ma jött ki a 11.1-es rész, amit keddre fogok lefordítani. A mai részt a külföldi Bl naptárban Speciál részként tüntették fel.

  2. Hát nem egy tipukos Bl – story, de nagyon érdekes. Köszönöm a fordító lelkiismeretes gyors munkáját. A dal a végén nagyon gyönyörű és fülbe mászó, többször nézős sorozat.

Vélemény, hozzászólás?

Fel