5 Lessons in Happiness (2020)

0
0
Jelölés (9)
BezárásPlease login

5 részes (befejezett)

1. Hsuan profi úszó, akinek fiatal kora óta kisebbségi érzése van a “mérete” miatt. Emiatt képtelen pasit szerezni és szexelni. Egy verseny során lekerül róla a fürdőgatya, és a “kis” titka mindenki előtt kiderül. Egy hónapnyi elszigeteltség után Hsuan a barátja bátorítására visszamegy az uszodába. Ekkor összefut az elsős osztálytársával, Fonggal, aki belezúgott. Vajon le tudja győzni szégyenét, és végre megtalálja a szerelmet?

Szereplők

2. FeiFei, a házas írónő, aki éppen most jelentette meg bestseller regényét, viszonyt kezd kiadójával, AiKi-vel. Ahogy FeiFei egyre jobban beleszeret AiKi-be, elkezd azon gondolkodni, hogy leszbikus vagy biszexuális-e.

Szereplők

3. A komikus Hsiangot hirtelen felhívja a lánya, Ling, akit az elmúlt tíz évben nem látott. Ling most 18 éves és terhes. A lány Tajpejbe jön, hogy menedéket kérjen az apjától. Lingnek azonban fogalma sincs arról, hogy Hsiang most már nő. Hsiang még mindig átalakulóban van, és a barátjával él. Attól félve, hogy Ling rájön, Hsiang azt akarja, hogy a barátja tegyen úgy, mintha ő lenne az apa, míg ő eljátssza a barátnő szerepét. Hogyan fog Hsiang Linggel kijönni?

Szereplők

4. Li Hua, egy japán drag show menedzsere kap egy hívást Tajvanról, hogy édesapja nemrég elhunyt. Harminc év külföldön töltött idő után hazatér, ahová azt hitte, soha többé nem fog visszamenni. De nemcsak az örökségről van szó, hanem a régi szerelemről is, amit hátrahagyott: a sógornőjéről. Amikor újra találkoznak, az egymás iránt érzett intenzív vonzalom azonnal újra megjelenik. Li Hua szeretné bepótolni az elvesztegetett időt, de lehetnek együtt?

Szereplők

5. Fong és Fang egy meleg pár, akik nyolc éve vannak együtt. Még azután is, hogy Tajvanon legalizálták az azonos neműek házasságát, Fong, a család egyetlen fiaként, még mindig nem tudja elfogadni Fang házassági ajánlatát. Fongra is nyomást gyakorolnak, hogy legyen utódja. Fong tanítványa, Sayuri teherbe esik, és Fongtól kér segítséget az abortuszhoz, de Fong más tervvel áll elő… Vajon sikerül Fongnak?

Szereplők

Fel