2 Moons: The Ambassador (2022)

Jelölés (25)
BezárásPlease login

12 részes (befejezett)

A történet ott folytatódik, ahol a 2Moons 2 abbamaradt. Miután Park és Pring nyilvánosságra hozta Wayo (Park Anantadaj Sods) kompromitáló fényképeit, Pha-nak (Hue Chasit Karapim) ki kell tartania. A történet a kapcsolatuk alakulását mutatja be ebben a helyzetben. Mingnek (Eiffel Chris Chen) és Kitnek (Toey Nathapong Sing-on) meg kell tanulnia fejleszteni a kapcsolatukat, míg Forthnak (Prame Pumipat Paiboon) és Beamnak (Payu Khunnaphat Jaroenchim) meg kell állapodnia és csiszolódnia egymáshoz. Ebben a szériában megkapjuk a “The Ambassador” saját két párját. Az ő történetük inkább a “rivalizáló szerelmesek” típusú forgatókönyv mentén halad. Lomnaw (Mark Vachara Promma) Pha ubokaöccse és Tarntatch (Danny Bandit Disatharit) kapcsolatának alakulását ismerjük meg.

Szereplők

4 gondolatokat “2 Moons: The Ambassador (2022)

  1. Én háromszor próbálkoztam meg ezzel a sorozattal, mert az élőző évadokat kedveltem.
    Szerintem nagyon messze van a korábbi szériák színvonalától. Egyetlen páros kozött sem érzem a kémiát. Nagy csalódás, pedig sokan vártuk.

    1. Érdemes új sorozatként megnézni, nem a másik kettő folytatásaként. Én szeretem az új párt. Valamint Phana teljesen elnyerte a tetszésemet, biztos, hogy más sorozatában is meg fogom nézni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Fel